ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

garafas.gr garafas.gr garafas.gr

3,5Χ35 | Βίδες Γυψοσανίδας Φρεζάτες Σταυρό Αυτοδιάτρητες Μαύρες - 1000 Τεμ.

1127863535
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
13.50 
+
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 50€
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
Υπολογίζουμε τα μεταφορικά...
Περιγραφή

Οι αυτοδιάτρητες βίδες γυψοσανίδας είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε εφαρμογές ανάρτησης γυψοσανίδας από μεταλλικό προφίλ.


Το σπείρωμά τους, χάρη στη μορφή του και στην θερμική κατεργασία που έχει υποστεί, είναι αποτελεσματικό στην ταχεία διάτρηση και συγκράτηση τόσο του γύψου, όσο και του μεταλλικού προφίλ.


Παράλληλα το κεφάλι τους είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να εδράζεται λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια της γυψοσανίδας, πρεσάροντας το χαρτί της εξωτερικής στρώσης χωρίς όμως να το τρυπάει. Έτσι διατηρείται η επιφάνεια συγκράτησης που απαιτείται για να παραμείνει η γυψοσανίδα στη θέση της.


Η διαμόρφωση οδήγησης του κεφαλιού επιτρέπει την τοποθέτηση της βίδας με μύτες κατσαβιδιού τύπου Philips. Προσοχή όμως: Αν δεν διαλέξετε την κατάλληλη διάσταση μύτης Philips κινδυνεύετε να τραυματίσετε τον σταυρό και να αχρηστεύσετε τη βίδα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, πριν ξεκινήσετε, να συμβουλευτείτε τον πίνακα στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά, ώστε να διαλέξετε το σωστό σετ Philips για τις βίδες σας.


Tip 1: Οι αυτοδιάτρητες βίδες γυψοσανίδας είναι κατάλληλες για χρήση με μεταλλικά προφίλ πάχους από 0,9 έως 2,5 mm χάρη στην διαμόρφωση τρυπανιού που έχουν στην μύτη τους.