Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από 15 έως και 27 Αυγούστου.
Οι Παραγγελίες που θα εκτελεστούν από 9/8 έως και 27/8, θα παρουσιάσουν καθυστέρηση Αποστολής.
Η ομάδα μας σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!!!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

Πιστοποίηση GRECA Trustmark & ECommerce Europe για το garafas.gr

21/01/2022
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΡΑΦΑΣ

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία αξιολόγησης του ηλεκτρονικού καταστήματος garafas.gr σύμφωνα με τις 12 κατηγορίες κριτηρίων του GRECA Trustmark έχει ολοκληρωθεί και είναι επιτυχής.

Kατόπιν αξιολόγησης από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.E.C.A. (Greek ECommerce Association) σε συνεργασία με το ELTRUN το μοναδικό θεσμοθετημένο ερευνητικό εργαστήριο ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα έχει λάβει το σήμα αξιοπιστίας GRECA Trustmark για το garafas.gr.

Παράλληλα, έχουμε λάβει το σήμα αξιοπιστίας του ECommerce Europe που είναι το αντίστοιχο σήμα αξιοπιστίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απόδοση του σήματος πραγματοποιείται στα καταστήματα που πληρούν αυστηρά κριτήρια εφόσον ολοκληρώσουν την αξιολόγηση επιτυχώς. Λόγω των αυστηρών κριτιρίων τα πιο πάνω σήματα θεωρούνται ως ένα απαραίτητο και κατεξοχήν υψηλό δείγμα στοιχείων marketing κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος που στοχεύει σε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Για τους καταναλωτές σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει τα σήματα αξιοπιστίας GRECA Trustmark και ECommerce Europe πληροί τον κώδικα δεοντολογίας του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού εμπορίου και παράλληλα πιστοποιεί ότι αυτό είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τέλος, αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον κώδικα δεοντολογίας ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα προϊόντα που διαθέτουμε, για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Πλέον, η προσπάθειά μας αυτή πιστοποιείται από τον πλέον αρμόδιο φορέα, αφού το garafas.gr πιστοποιήθηκε με το GRECA Trustmark.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRECA TRUSTMARK;

To GRECA Trustmark είναι ένα Σήμα Αξιοπιστίας που έχει διττό σκοπό. Αφενός πιστοποιεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Αφετέρου αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον Κώδικα Δεοντολογίας, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Ποιος το αποδίδει;

Η απόδοση του σήματος GRECA Trustmark πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο στα καταστήματα που πληρούν τα κριτήρια. Εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς την αξιολόγηση λαμβάνουν το σήμα, το οποίο είναι γραμμένο σε κώδικα και ενσωματώνεται στο website του eShop. Στην περίπτωση που η αξιολόγηση δεν είναι θετική, τότε τα ηλεκτρονικά καταστήματα λαμβάνουν μία αναφορά (report) με προτεινόμενες υποδείξεις προκειμένου να διορθώσουν συγκεκριμένα σημεία της λειτουργίας τους και να πιστοποιηθούν.

Λόγω των αυστηρών κριτηρίων απόκτησης της πιστοποίησης, το GRECA Trustmark θεωρείται ως ένα απαραίτητο στοιχείο του μάρκετινγκ κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος που στοχεύει σε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Η διαδικασία αξιολόγησης παρέχεται δωρεάν στα μέλη του GR.EC.A.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το GRECA Trustmark και το Ecommerce Europe Trustmark για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο έχουν ως στόχο την ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και αποτελούν διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα -τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλη χώρα της ΕΕ- ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον Κώδικα Δεοντολογία, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Αν δείτε ένα από τα δύο ή και τα δύο Σήματα Αξιοπιστίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ιστοσελίδα ενός ιστότοπου που επισκέπτεστε, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να εργαστεί σύμφωνα με τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό (αντίστοιχα) Κώδικα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, διασφαλίζοντας δεοντολογικά πρότυπα στην ψηφιακή αγορά.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική