ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

garafas.gr garafas.gr garafas.gr

Polytrol Αποκαταστάτης Χρώματος 1LT - OWATROL (#4050199)

13938501lt
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή εντός 24ωρών
24.00 
+

Το POLYTROL είναι ένα άχρωμο λάδι που διεισδύει βαθιά μέσα σε πάρα πολλές επιφάνειες και τις επαναφέρει στο αρχικό τους χρώμα!

Είναι ιδιαίτερα διεισδυτικό, ελαστικό, δεν κάνει κρούστα και επαναφέρει το χρώμα και την λάμψη σε επιφάνειες που έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο, την μεγάλη χρήση και τις κακές καιρικές συνθήκες.

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 50€
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
Υπολογίζουμε τα μεταφορικά...
Περιγραφή

Αναζωογονεί το χρώμα και την εμφάνιση θαμπωμένων και θολωμένων πλαστικών και φάϊμπεργκλας(GRP)( προφυλακτήρες αυτοκινήτων, σκαρί του καραβιού, έπιπλα κήπου, παντζούρια). Ανακαινίζει το μάρμαρο, τα πλακάκια, το σχιστόλιθο, πλακάκια τερακότα στα οποία το χρώμα και η εμφάνιση έχουνε ξεθωριάσει. Αναζωογονεί και ανακαινίζει σαθρά χρώματα και βερνίκια που έχουνε ξεθωριάσει από τον καιρό. Επαναφέρει τη γυαλάδα και προστατεύει χρωμιομένα ή γυαλισμένα μέταλλα : αλουμίνιο, χρώμιο, χαλκό, μπρούντζο. 

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πρωτού εφαρμοσέτε το POLYTROL, πάντα βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες έιναι καθαρές και χωρίς λίπη, γράσσα,σιλικόνες και να είναι πάντα στεγνές. Καλύψτε τις περιοχές που δεν θα περαστούν. Εάν ο καθαρισμός είναι απαραίτητος, κάντε χρήση διαλύτη πάνω στο μέταλλο ή ένα μίγμα νερού και απορρυπαντικού, προτιμάτε το NET-TROL πάνω στο πλαστικό. Ξεπλύνετε καλά και αφήστε να στεγνώσει τουλάχιστον 12 ώρες. Καλύψτε τις περιοχές που δεν θα περαστούν.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πρωτού εφαρμοσέτε το POLYTROL, πάντα βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες έιναι καθαρές και χωρίς λίποι, γράσσα,σιλικόνες και να είναι πάντα στεγνές. Καλύψτε τις περιοχές που δεν θα περαστούν.Εάν ο καθαρισμός είναι απαραίτητος, κάντε χρήση διαλύτη πάνω στο μέταλλο ή ένα μίγμα νερού και απορρυπαντικού, προτιμάτε το NET-TROL πάνω στο πλαστικό.Ξεπλύνετε καλά και αφήστε να στεγνώσει τουλάχιστον 12 ώρες.Καλύψτε τις περιοχές που δεν θα περαστούν. Προσεκτικά περάστε μια στρώση POLYTROL. Προσέξτε τα τρεξίματα ( τρίψτε καλά τις μεταλλικές επιφάνειες με ψιλό συρματάκι καλά διαποτισμένο με το POLYTROL). Αφήστε το πάνω για 10-20 λεπτά πριν αφαιρέσετε το υλικό που περισσεύει σκουπίζοντάς το με ένα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα. Αφήστε το τουλάχιστον για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Δουλέψτε τις μικρές περιοχές σε στάδια προκειμένου να αποφυγέτε το μη ελεγχόμενο στέγνωμα του POLYTROL. Αποφύγετε να κάνετε χρήση του POLYTROL σε ζεστές επιφάνειες ή επιφάνειες που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο. Παρόλο που το POLYTROL δεν είναι πολύ εύφλεκτο, τα διαποτισμένα πανιά δεν πρέπει να πετιούνται στα σκουπίδια όπως είναι( ενδεχόμενο αυτοανάφλεξης), πρώτα πρέπει να στεγνώσουν.

Απόδοση : 18 τ.μ. / λίτρο

Θερμοκρασία εφαρμογής : 5°C έως +35°C

Χρόνος δράσης πριν το σκούπισμα : 10 με 20 λεπτά

Παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία...