ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

garafas.gr garafas.gr garafas.gr

Παρασιτοκτόνο - Duroxyl Wood Protection/Conditioner (120ml)

94NT
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
Διαθέσιμο
2.50 
+

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ
ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ 

Κάθε φιαλίδιο των 120ml μπορεί να θεραπεύσει 1-2m² ξύλινης επιφάνειας, ανάλογα με το είδος και την απορροφητικότητα του ξύλου

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 50€
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
Υπολογίζουμε τα μεταφορικά...
Περιγραφή

Αποτελεσματικό παρασιτοκτόνο χαμηλής οσμής και άμεσης δράσης. Απαλλάσσει κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια από τα ξυλοφάγα έντομα και προσφέρει άμεσα, μακροχρόνια προστασία. Εξολοθρεύει το σαράκι του ξύλου και σταματά την καταστροφή των ξύλινων επιφανειών. Μετά από 24 ώρες, σφραγίστε την οπή με ακρυλικό ξυλόστοκο νερού DUROWOOD.


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Αποτελεσματικό παρασιτοκτόνο χαμηλής οσμής και άμεσης δράσης. Απαλλάσσει κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια από τα ξυλοφάγα έντομα και παρέχει άμεσα, μακροχρόνια προστασία. Εξολοθρεύει το σαράκι του ξύλου και σταματά την καταστροφή των ξύλινων επιφανειών. 


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το DUROXYL Wood Protection/Conditioner, θεραπεύει αποτελεσματικά ξύλινα κουφώματα, πόρτες, πατώματα, έπιπλα, πέργκολες και κάθε άλληξύλινη κατασκευή που έχει προσβληθείαπό σαράκι σε εξωτερικούς (εικ. 1) και εσωτερικούς (εικ. 2) χώρους. 


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανακινήστε καλά πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Ξεβιδώστε το πώμα ασφαλείας και τοποθετήστε το ρύγχος του φιαλιδίου μέσα στην οπή που έχει δημιουργήσει το σαράκι στην επιφάνεια του ξύλου. Πιέστε για περίπου 5 δευτερόλεπτα το φιαλίδιο, ώστε το παρασιτοκτόνο να φθάσει έως το αθέατο σημείο που βρίσκεται το έντομο και να το εξολοθρεύσει.


Μετά από 24 ώρες, σφραγίστε την οπή με ακρυλικό ξυλόστοκο νερού DUROWOOD. Στην περίπτωση εμφάνισης ξυλοφάγων εντόμων σε αποθήκες ξυλείας, συνιστάται η εφαρμογή του DUROXYL Wood Protection/Conditioner σε συσκευασία 2,5lt και 15lt με πινέλο ή ρολό σε κάθε ξύλο που έχει προσβληθεί. Αποφύγετε τη χρήση του προϊόντος σε συνθήκες καύσωνα ή παγετού. Προστατεύστε τα χέρια σας με γάντια και αποφύγετε κάθε επαφή του προϊόντος με το πρόσωπό σας.

Παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία...