ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

WENGE | Durowood DS Polymer Ελαστομερές σφραγιστικό και συγκολλητικό για ξύλινες επιφάνειες 340gr

94DS_B799
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
3.50 
+

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣWENGE
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
Υπολογίζουμε τα μεταφορικά...
Περιγραφή

Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες. 

Διατίθεται σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις ξύλου που δεν μεταβάλλονται με την πάροδο του χρόνου.


Προσφύεται σε κάθε τύπο ξύλου χωρίς αστάρι, προσφέροντας άρρηκτη και ελαστική σφράγιση που δεν επηρεάζεται από την υγρασία. Είναι κατάλληλο για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους.


 Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων παρκέτων, καθώς και τους αρμούς που προκύπτουν κατά την τοποθέτησή τους με ανόμοια υλικά, όπως μάρμαρα, κεραμικά πλακίδια κλπ. Ιδανικό για την τοποθέτηση ξύλινων αρμοκάλυπτρων περιμετρικά πορτών, παραθύρων και οροφών, αποφεύγοντας το κάρφωμα.


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες. Διατίθεται σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις ξύλου με δυνατότητα βαφής με βερνίκι νερού ή διαλύτου, αμέσως μετά το στέγνωμά του. Προσφύεται σε κάθε τύπο ξύλου χωρίς αστάρι, παρέχοντας άρρηκτη και ελαστική σφράγιση. Η τελική επιφάνειά του δεν ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας, δεν επηρεάζεται από την υγρασία και διατηρεί την απόχρωσή του ανεπηρέαστη στο πέρασμα του χρόνου


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το DUROWOOD DS POLYMER είναι κατάλληλο για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους. Διασφαλίζει τη στεγανότητα των παρκέτων, αφού η υψηλή ελαστικότητά του τα διαφυλάσσει από τις τάσεις εφελκυσμού που δημιουργούνται. Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων επιφανειών (παρκέτων, οροφών κ.ά) που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, καθώς και τους αρμούς που προκύπτουν κατά την τοποθέτησή τους με ανόμοια υλικά όπως μάρμαρα, πέτρες, κεραμικά πλακίδια (εικ. 7) κλπ. Ιδανικό για την τοποθέτηση ξύλινων αρμοκάλυπτρων, περιμετρικά πορτών, παραθύρων και οροφών, αποφεύγοντας το κάρφωμα. Σφραγίζει και στεγανοποιεί περιμετρικά σε κάσες από ξύλο ή αλουμίνιο βαμμένες σε αποχρώσεις ξύλου κ.ά.


ΑΡΜΟΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑ            ΜΕΤΡΑ
4x6mm                                  12,9
6x6mm                                    8,6
8x6mm                                   6,4
12x8mm                                 3,2
16x10mm                               1,9
20x12mm                               1,3


Κατανάλωση

 Ενδεικτικά μία φύσιγγα 340gr καλύπτει 8,6 τρέχοντα μέτρα αρμού διαστάσεων 6x6mm

Συσκευασία

 Φύσιγγα 340gr


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Προετοιμασία επιφάνειας
Το υπόστρωμα πρέπει να είναι σταθερό, καθαρό, χωρίς σκόνες και λάδια. Σαθρά σημεία αρμών απομακρύνονται με στοκαδόρο ή με ειδική σπάτουλα αφαίρεσης σφραγιστικών. 

2. Εφαρμογή
Τοποθετούμε τη φύσιγγα στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΦΥΣΙΓΓΑΣ βαρέως τύπου της DUROSTICK και κόβουμε το ακροφύσιο λοξά, οδηγώντας τη φύσιγγα υπό γωνία 45° ως προς τον άξονα του αρμού, γεμίζοντάς τον χωρίς να εγκλωβίζεται αέρας. Συνιστάται το βάθος του αρμού να προσδιορίζεται στο ήμισυ του πλάτους του. Ρυθμίζεται με κορδόνι πλήρωσης αρμών DUROSTICK DS-265, όπου αυτό κρίνεται ‘τεχνικά’ απαραίτητο. Η χρήση χαρτοταινίας στα όρια του αρμού διευκολύνει τη σωστή οριοθέτηση του σφραγιστικού, η οποία αφαιρείται μετά την εφαρμογή. Η λείανση του αρμού επιτυγχάνεται εντός 20 λεπτών με το δάχτυλο, αφού προηγουμένως εμβαπτιστεί σε νερό. Τυχόν υπολείμματα απομακρύνονται με βρεγμένο σφουγγάρι.