Εποξική Κόλλα Μετάλλων 2 Συστατικών - PERMATEX (#14600)

120314600
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
11.00 
+
Περιγραφή

Περιγραφή:
Η COLD WELD είναι μια ισχυρή εποξική κόλλα μετάλλων, για ψυχρές και ταχύτατες συγκολλήσεις. Είναι κόλλα δύο συστατικών και γεμιστικό που εξαλείφει την ανάγκη για συγκόλληση. Μπορεί να κολλήσει και να επισκευάσει ρωγμές και χάσματα σε κάθε τύπο μετάλλων όπως ατσάλι, μαντέμι, χαλκός, μπρούτζος, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, μολύβι κ.α. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκόλληση μετάλλου (στο αυτοκίνητο) με πλαστικό, με πέτρα, με βακελίτη, κ.α. Τέλος κολλάει σκληρά πλαστικά μεταξύ τους (εκτός από πολυορεφίνες και τεφλόν) καθώς και κεραμικά, τσιμέντο, ξύλο και σε ανομοιογενή συνδυασμό μεταξύ τους.

Ο χρόνος ανάμειξης των δύο συστατικών είναι 4-6 λεπτά και στεγνώνει μέσα σε 15 λεπτά. Είναι εξαιρετικά ισχυρή κόλλα αφού μετά από 16 ώρες, αντέχει σε πιέσεις διάτμισης της τάξεως των 3.000 psi.

Είναι ιδανική για εφαρμογές σε: Οχήματα, Ναυτιλία, Τεχνικές Κατασκευές

Η κόλλα ψυχρής συγκόλλησης COLD WELD αντέχει: Στα περισσότερα βιομηχανικά υγρά, οξέα, υγρά φρένων, καύσιμα αντιψυκτικά, λιπαντικά κ.α. Στο θερμό περιβάλλον: έχει δοκιμαστεί σε αντοχή στους +220C με άριστα αποτελέσματα, με όριο ασφαλείας τους +155C έως +160C (συνεχή θερμοκρασία).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:
Επισκευή σε ραγισμένα καπάκια κινητήρα Επισκευή σπασμένων κάρτερ Επισκευές σε σπασμένες εισαγωγές καυσίμου Επισκευές κάρτερ (με ρωγμές) Επισκευές διαφορικού Επισκευές σε ρεζερβουάρ παντός τύπου Επισκευές σε ψυγεία αυτοκινήτων Συγκολλήσεις σε άξονες ή γρανάζια κ.α Επισκευές υδραυλικών, εγκαταστάσεων επισκευές κάδων πλυντηρίων, ρετουσάρισμα καλουπιών και χιλιάδες ακόμα χρήσεις.

Παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία...