ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

Επιστροφές Προϊόντων

1Να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους
2Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.
3Κατόπιν συννεόησης θα αποστείλετε το δέμα
4Αποστολή Παραγγελίας:
Ν.ΓΑΡΑΦΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 10, Λυκόβρυση 141 23
5θα επιβαρυνθείτε για το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Επιστροφή προϊόντος

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ακολουθώντας τις παρακάτω υποδείξεις :

- Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. 

- Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη

- Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν βρίσκετε στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.

- Σε περίπτωση χαλασμένης αρχικής συσκευασίας το προϊόν δεν επιστρέφεται και δεν παραλαμβάνεται από την εταιρεία μας.

- Σε Ρούχα, Παπούτσια ή οποιοδήποτε προϊόν αφορά αλλαγή σε Νούμερο (Μέγεθος) η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει το κόστος παραλαβής και εκ νέου αποστολής του προϊόντος. Τα έξοδα μεταφοράς σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για τον λόγο αυτό καλό είναι κατά την παράδοση της παραγγελίας να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος περιεχόμενο κλπ).


ΠΡΟΣΟΧΗ

- Προσοχή στις επιστροφές προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνον αντικατάστασης τους με άλλα προϊόντα.

- Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας επιβαρύνει τον Πελάτη. 

- Προϊόντα όπως σχοινιά, καλώδια, ναύλο με το μέτρο και γενικά οτιδήποτε κόβεται με το μέτρο δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή τους.

- Οποιαδήποτε Προωθητική Ενέργεια (Δωροεπιταγή ή Δώρο) θα πρέπει να επιστρέφεται μαζί με το προϊόν σε περίπτωση επιστροφής ή μη αποδοχής της παραγγελία από τον πελάτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Εάν το προϊόν που παραλάβατε διαπιστώσετε ότι έχει κάποιο ελάττωμα ή έλλειψη κάποιου εξαρτήματος μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε μέσω τηλεφώνου στο 210.2828452 είτε με email στο info@garafas.gr για να την επίλυση του προβλήματος. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος και αφού διαπιστώσουμε ότι το λάθος οφείλετε στον κατασκευαστή αναλαμβάνουμε κατόπιν δική σας επιθυμίας είτε την αντικατάσταση του είτε την επιστροφή των χρημάτων σας η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις των συναλλαγών ισχύουν όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Κάθε μεταβολή ισχύει από την στιγμή που ανακοινώνεται.Προσοχή στις επιστροφές προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνον αντικατάστασης τους με άλλα προϊόντα ίσης η μικρότερης αξίας.