Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από 15 έως και 27 Αυγούστου.
Οι Παραγγελίες που θα εκτελεστούν από 9/8 έως και 27/8, θα παρουσιάσουν καθυστέρηση Αποστολής.
Η ομάδα μας σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!!!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

Βάφοντας σύμφωνα με το φως

27/10/2021
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΡΑΦΑΣ

Σας εξηγούμε ποιο χρώμα να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το φως

Είναι εκπληκτικό το πώς το ίδιο χρώμα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό ανάλογα με το φως που αντανακλάται πάνω σε αυτό. Ο προσανατολισμός ενός δωματίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν το φως είναι φυσικό ή τεχνητό, όλα παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς το χρώμα θα φανεί στον τοίχο σας.

Ανατολικά δωμάτια
Αυτά τα δωμάτια έχουν τις περισσότερες διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Την αυγή το φως έχει μια μικρή ροζ χροιά σε αυτό, το οποίο μετατρέπεται γρήγορα σε πιο μπλε καθώς το πρωινό προχωρά. Αργότερα, το δωμάτιο μπορεί να φαίνεται αρκετά σκιερό. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δωμάτιό σας σε όλες τις ώρες της ημέρας, βάψτε τους τοίχους σε ένα απαλό μπλε ή πράσινο.


Δωμάτια με φως όλη την ημέρα
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απαλούς τόνους που θα αντανακλούν το φως στο δωμάτιο, δημιουργώντας μία φωτεινή και ευάερη αίσθηση. Οι χρυσές αποχρώσεις θα προσθέσουν στο ηλιόλουστο αποτέλεσμα, ενώ το γαλάζιο θα δημιουργήσει ηρεμία.

Δυτικά δωμάτια
Αυτά τα δωμάτια θα είναι γενικά δροσερά το πρωί και αργότερα μέσα στη μέρα ζεσταίνονται, οπότε χρησιμοποιήστε ηλιόλουστα κίτρινα για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό, φιλόξενο χώρο ή πιο δροσερές αποχρώσεις για ένα μέρος χαλάρωσης.


Τα δωμάτια που φωτίζονται από τεχνητό φως

1. Οι κίτρινοι λαμπτήρες και το φως των κεριών αναδεικνύουν τα ζεστά χρώματα όπως τα κόκκινα και τα πορτοκαλί. Γι 'αυτό το κόκκινο είναι τόσο δημοφιλής επιλογή για τα δωμάτια που τείνουν να χρησιμοποιούνται το βράδυ.


2. Οι λευκοί λαμπτήρες εκπέμπουν ένα φως που είναι πιο κοντά στο φως της ημέρας , κάνοντας τις χρωματικές επιλογές πιο ευέλικτες από ότι με άλλους τύπους λαμπτήρων - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη την γκάμα αποχρώσεων από παλ ως πιο φωτεινό, όπως σας αρέσει.


3. Τα φώτα LED φώτα τείνουν να εκπέμπουν μία γαλαζωπή λάμψη , που μπορείτε να αναδείξετε με δροσερά παστέλ για ένα πιο μοντέρνο λουκ.


vivechrom.gr

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική