ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

Τι θα κάνετε αν στάξει κερί στο ξύλινο τραπέζι σας

01/09/2021
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΡΑΦΑΣ

Μάθετε πως βγαίνει ο λεκές από κερί σε ξύλινο τραπέζι ή οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο.

 Αναρωτιέστε πως βγαίνει ο λεκές από κερί σε ξύλινο τραπέζι; Μην ανησυχείτε εμείς σας έχουμε την λύση. Ο συγκεκριμένος λεκές μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια τόσο από το ξύλινο τραπέζι σας ή από οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο. Βγαίνει πανεύκολα χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην ξύλινη επιφάνεια, λαμβάνοντας κάποιες προφυλάξεις.

Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αφαιρεθεί απλά χρησιμοποιώντας το νύχι σας, αλλά όταν το κερί έχει εισχωρήσει στο ξύλο χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ειδική διαδικασία. Διαβάστε παρακάτω τα βήματα αυτής της διαδικασίας και απαλλάξτε τα ξύλινα έπιπλα σας από τους λεκέδες από κερί.

#1 Προετοιμασία ηλεκτρικού σίδερου

Αφαιρέστε το νερό από την δεξαμενή του ατμοσίδερου και απενεργοποιείστε την παραγωγή ατμού (γυρίστε τον διακόπτη παραγωγής ατμού στο off). Θερμάνετε το ηλεκτρικό σας σίδερο, με τον θερμοστάτη του στην ένδειξη για ευαίσθητα ρούχα.

#2 Χρησιμοποιήστε χάρτινη καφέ σακούλα

Τοποθετήστε μια χάρτινη καφέ σακούλα (αυτή της μαναβικής) στην περιοχή που βρίσκεται ο λεκές. Φροντίστε η σακούλα να καλύπτει όλο τον λεκέ.

#3 Σιδερώστε τον λεκέ από κερί

Τοποθετείστε το ζεστό σίδερο πάνω στη χάρτινη σακούλα και αφήστε το για περίπου 1/2 λεπτό.

#4 Ελέγξτε τον λεκέ στο ξύλινο τραπέζι

Απομακρύνετε το ηλεκτρικό σίδερο και ελέγξτε αν ο λεκές έχει απομακρυνθεί από το ξύλινο τραπέζι. Αν όχι, τοποθετείστε πάλι τη σακούλα πάνω στον λεκέ και σιδερώστε για 1/2 λεπτό.

#5 Περάστε με βερνίκι την περιοχή του ξύλινου τραπεζιού

Όταν ο λεκές απομακρυνθεί τελείως , περάστε την περιοχή με βερνίκι.


Πηγή: reconsblog.gr

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική