Τριβείο τοίχου 500W FLEX GE 5 - (#405884)

50405884
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
3 ETH ΕΓΓΥΗΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
699.00 
+

Ελεγχόμενη σταθερή ταχύτητα, προστασία υπερφόρτωσης και επιλογή ταχύτητας με τροχό ρύθμισης

Περιγραφή

Ελεγχόμενη σταθερή ταχύτητα, προστασία υπερφόρτωσης και επιλογή ταχύτητας με τροχό ρύθμισης Πολύ πρακτικό, ελαφρύ μηχάνημα με βέλτιστη ευκολία στη λειτουργία. Παρέχει άνετες και εργονομικές συνθήκες εργασίας Εύκολη καθοδήγηση με  βέλτιστη ισορροπία μεταξύ του κινητήρα και της κεφαλής λείανσης


Αξιόπιστη μετάδοση δύναμης και υψηλή ευελιξία χάρη στον εύκαμπτο άξονα μετάδοσης κίνησης. Για δεκαετίες καθιερώθηκε η “τεχνολογία FLEX”. Χάρη σε αυτή την αρχή σχεδιασμού, το βάρος στο κεφάλι της καμηλοπάρδαλης μειώνεται στο ελάχιστο. Αυτό διευκολύνει το χειρισμό.


Η κεφαλή λείανσης που συναρμολογείται με το άξονα παρέχει υψηλή ευελιξία και βέλτιστη ρύθμιση για το τρίψιμο τοίχων και οροφών.


Η αποτελεσματική απορρόφηση σκόνης μεταξύ του δακτυλίου βούρτσας και του μαξιλαριού λείανσης εμποδίζει την απόφραξη του λειαντικού


Επιλογή σύνδεσης των ηλεκτρικών σκουπών FLEX στο σύστημα κλιπ FLEX στο σωλήνα οδηγού


Εύκολος χειρισμός χάρη στον εργονομικά διαμορφωμένο οδηγό σωλήνα από αλουμίνιο. Προαιρετικά μπορεί να συνδεθεί μια βοηθητική λαβή (αξεσουάρ)


Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης. Ποικιλία χαρτιού λείανσης που ταιριάζει ιδανικά για την λείανση γυψοσανίδων, στερεών πλακών μονωτικών, προετοιμασία για βαφή, στίλβωση.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 500 watt
Χωρίς ταχύτητα φορτίου: 1100-1650 rpm
Δίσκος λείανσης: Φ 225 mm
Εξαρτήματα εργαλείων velcro
Γωνία κλίσης στο κεφάλι: 100 °
Μήκος: 1520 mm
Μήκος καλωδίου: 5 m

Παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία...