ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

garafas.gr garafas.gr garafas.gr

Aποφρακτικό υγρό για σωλήνες, λεκάνες, σιφόνια 900gr - Durostick D-14

94D14900
Έκπτωση 25%
Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αποστολή εντός 24ωρών
5.50 
4.10 
Κερδίζετε: 1.40 € (25%)
+

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη,αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 50€
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ:
Υπολογίζουμε τα μεταφορικά...
Περιγραφή

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη,αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά. Χρησιμοποιείται τακτικά για τη βελτίωση της ροής του νερού στις σωληνώσεις, αποσυνθέτοντας τις οργανικές ουσίες και τα λίπη. Αποτελεί ένα οικονομικό τρόπο συντήρησης,αποφεύγοντας τις συχνές αποφράξεις και τις δυσάρεστες οσμές. Μας απαλλάσσει από τη χρήση ατσαλίνας ή άλλων περιττών δαπανών απόφραξης. Ο ειδικός αναστολέας διάβρωσης που περιέχει το D-14 συντελεί στο να μην καταστρέφονται τα μεταλλικά σιφόνια από χαλκό, ορείχαλκο, μόλυβδο, αλλά και οι πλαστικοί σωλήνες και τα σιφόνια από PVC ή πολυαιθυλένιο. Να αποφεύγεται απαραίτητα η χρήση του προϊόντος σε γαλβανιζέ και σιφόνια από τσίγκο.

Εφαρμογές

Το αποφρακτικό D-14 είναι απαραίτητο για τα αποχετευτικά δίκτυα εστιατορίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εργοστασίων, δημοσίων κτιρίων,κατοικιών κ.ά. Δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με πλαστικές μπανιέρες και νεροχύτες. Στην περίπτωση που η μεταλλική σχάρα του νεροχύτη ή του νιπτήρα δεν είναι από καθαρό ανοξείδωτο υλικό, π.χ. νίκελ, ενδέχεται να μαυρίσει από το D-14, γι’ αυτό συνιστάται να ξεβιδώνεται και να επανατοποθετείται μετά την ολοκλήρωση της απόφραξης. Συνιστάται η χρήση του να γίνεται ακολουθώντας σχολαστικά τις οδηγίες χρήσης.

Τρόπος Χρήσης

Προετοιμασία εφαρμογής

Αφού φορέσετε πλαστικά γάντια και γυαλιά, κρατήστε και σταθεροποιήστε σε κάθετη θέση το δοχείο και πατήστε το ειδικό πώμα ασφαλείας, περιστρέφοντάς το για να ανοίξει. Από το σημείο όπου θα εφαρμοστεί το D-14 θα πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν λιμνάζοντα νερά, για να μη δημιουργηθεί εκτίναξη σταγόνων.

Εφαρμογή

Αδειάστε μία μικρή ποσότητα και παρατηρήστε με προσοχή εάν υπάρχουν εκτινάξεις σταγόνων.Εάν όχι, ρίξτε την ανάλογη ποσότητα που απαιτείται για νιπτήρες, νεροχύτες , λεκάνες, μπανιέρες, σιφόνια και λιποσυλλέκτες (500gr)και για απόφραξη κεντρικού δικτύου διαμέτρου άνω των 10cm (1.800gr).Λόγω δημιουργίας οσμών και πιθανής εκτίναξης σταγόνων από τη δράση τουD-14 στις σωληνώσεις, απομακρυνθείτε. Αφού το αφήσετε να δράσει για 3-5 λεπτά, ρίξτε λίγο νερό και εφ’ όσον το δίκτυο έχει ξεβουλώσει αφήστε να τρέξει άφθονο νερό. Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Προσοχή

Το αποφρακτικό D-14 είναι ισχυρό διαβρωτικό και καυστικό υγρό.Κατά την εφαρμογή του, ο χρήστης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να φορά γάντια και γυαλιά.Μη ρίχνετε το αποφρακτικό σε νερό που λιμνάζει (στην λεκάνη της τουαλέτας, του νιπτήρα, της μπανιέρας, ή όπου αλλού). Απομακρύνετε το νερό,τη χλωρίνη, ή άλλα χημικά που βρίσκονται στο σημείο / περιοχή εφαρμογής πριν τοποθετήσετε το προϊόν.Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος χημικής αντίδρασής τους με το προϊόν, με απρόβλεπτο αποτέλεσμα και πιθανή ζημιά ή τραυματισμό σας.Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα σας ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

Παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία...