ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡA ΑΝΩ των 100€ έως 3kg-200€ έως 10kg

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ στο 210.2828452

9/9

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε τη παραγγελία σας κατά τη παράδοσή της στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα για τα δέματα που δε ξεπερνούν τα 10kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος), εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε.

Στη περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για τη περιοχή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω του συστήματος Paypal για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα μας σας ενημερώνει για το ακριβές κόστος των εξόδων αποστολής της παραγγελίας σας και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το τρόπο αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία).


2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

ΤΡΑΠΕΖΑΙΒΑΝ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ALPHA--
EUROBANKGR11 0260 3670 0003 2020 0336 048
0026.0367.32.0200336048
ΠΕΙΡΑΙΩΣ--
ΕΘΝΙΚΗGR64 0110 8770 0000 8774 4002 244
87744002244

Δικαιούχος:

Αν χρησιμοποιείτε web banking*, επιλέξτε τη τράπεζα που επιθυμείτε (κάνοντας κλικ στο όνομα της κάθε τράπεζας) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking*) της τράπεζας σας.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα και το επώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση info@garafas.gr, μέσω της online επικοινωνίας που εμφανίζεται κάτω δεξιά περιοχή της ιστοσελίδα μας.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).


3. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας

Αν διαθέτετε κάρτα των σχημάτων Visa, Mastercard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας της EveryPay.


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. 

Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.  


 Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή


Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

Στη περίπτωση που η παραγγελία έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας να προσκομίσει την ταυτότητά του κατά την παραλαβή της. Αν επιθυμείτε να παραλάβει την εξοφλημένη παραγγελία σας διαφορετικό πρόσωπο, θα πρέπει μας έχετε ενημερώσει για το ονοματεπώνυμο και τον αρ.ταυτότητας του παραλήπτη αφήνoντας σημείωση στο ειδικό πεδίο "σημειώσεις πελάτη" κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ή αποστέλλοντας μας email από την διεύθυνση ηλ.ταχυδρομείου που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας ή

Για τις παραγγελίες που ξεπερνούν το κόστος των 100,00€ και με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας σε άτοκες δόσεις.