ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο garafas.gr μπορείς να πληρώσεις με τους παρακάτω τρόπους!


Το κόστος αντικαταβολής για όλες τις παραγγελίες έιναι 1.40 €

Εξοφλείστε τη παραγγελία σας κατά τη παράδοσή της στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για δέματα που δε ξεπερνούν τα 20kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος), εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε.

Στη περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για τη περιοχή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας για την εξόφληση της παραγγελίας σας.
Μπορείς να πληρώσεις με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα των σχημάτων Visa, Mastercard, Maestro με απόλυτη ασφάλεια. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας της τράπεζας EUROBANK.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες, όπως Verisign, Microsoft, Visa International & Mastercard Europay.
Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών για online αγορές IRIS online payments

Τώρα με τη νέα υπηρεσία πληρωμών IRIS online payments, σας προσφέρουμε έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια. H υπηρεσία IRIS online payments είναι μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών πληρωμών, για αγορές μέσω διαδικτύου internet (online shopping). Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε.


Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα και το επώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεση στο info@garafas.gr

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων της εταιρείας μας τα έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα (OUR).

EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR1102603670000320200336048
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260367320200336048

ΕΘΝΙΚΗ
ΙΒΑΝ: GR6401108770000087744002244
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 87744002244