ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

2102828452

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε τη παραγγελία σας κατά τη παράδοσή της στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα για τα δέματα που δε ξεπερνούν τα 20kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος), εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε.

Στη περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για τη περιοχή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Κάρτας για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα μας σας ενημερώνει για το ακριβές κόστος των εξόδων αποστολής της παραγγελίας σας και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το τρόπο αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία).


2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

ΤΡΑΠΕΖΑΙΒΑΝ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ALPHA--
EUROBANKGR1102603670000320200336048
0026.0367.32.0200336048
ΠΕΙΡΑΙΩΣ--
ΕΘΝΙΚΗGR6401108770000087744002244
87744002244

Δικαιούχος:

Αν χρησιμοποιείτε web banking*, επιλέξτε τη τράπεζα που επιθυμείτε (κάνοντας κλικ στο όνομα της κάθε τράπεζας) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking*) της τράπεζας σας.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα και το επώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση info@garafas.gr, μέσω της online επικοινωνίας που εμφανίζεται κάτω δεξιά περιοχή της ιστοσελίδα μας.

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).


3. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας

Αν διαθέτετε κάρτα των σχημάτων Visa, Mastercard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας της τράπεζας EUROBANK.


Για τις παραγγελίες που ξεπερνούν το κόστος των 100,00€ και με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας σε άτοκες δόσεις.

Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.


4. Πληρωμή στο κατάστημα

Στη περίπτωση που η παραγγελία έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας να προσκομίσει την ταυτότητά του κατά την παραλαβή της. Αν επιθυμείτε να παραλάβει την εξοφλημένη παραγγελία σας διαφορετικό πρόσωπο, θα πρέπει μας έχετε ενημερώσει για το ονοματεπώνυμο και τον αρ.ταυτότητας του παραλήπτη αφήνoντας σημείωση στο ειδικό πεδίο "σημειώσεις πελάτη" κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ή αποστέλλοντας μας email από την διεύθυνση ηλ.ταχυδρομείου που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας