Επισκεφθείτε το ΝΕΟ και σύγχρονο “Color Studios” από την Benjamin Moore στο Φυσικό μας Κατάστημα!

25/07/2022
GARAFAS GR

Τα αυθεντικά προϊόντα της αµερικάνικης εταιρείας χρωµάτων Benjamin Moore, ήρθαν και στην Ελλάδα. Τονίζεται ότι η Benjamin Moore είναι µέλος του Οµίλου εταιρειών της Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett, και τη διανοµή των προϊόντων της για την Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Voyatzoglou.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επιλεγµένα καταστήµατα µετατρέπονται σε σύγχρονα “Color Studios”. Το concept των Color Studios σχεδιάστηκε από την Benjamin Moore και προσφέρει νέα εµπειρία στον πελάτη, καθώς τον προτρέπει να κινηθεί µέσα στον υπέροχο κόσµο των αποχρώσεων. 

Εκεί, µε την υποστήριξη ειδικά εκπαιδευµένων συνεργατών, µε ησυχία και σωστές συνθήκες φωτισµού, θα µπορέσει να επιλέξει τα χρώµατα που θα οµορφύνουν την καθηµερινότητά του.


Το δίκτυο των εξουσιοδοτηµένων συνεργατών (Benjamin Moore Authorized Dealers), το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, σήµερα περιλαµβάνει επιλεγµένα καταστήµατα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοµοτηνή, Ρόδο και Κρήτη. Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται από το 1883, επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. 

Σήµερα, παράγει η ίδια τις πρώτες ύλες των προϊόντων της, κατέχει περισσότερες από 100 παγκόσµιες πατέντες στον κλάδο της και παραµένει σταθερά στις πρώτες θέσεις βραβείων τεχνολογικής καινοτοµίας. Χαρακτηριστική είναι η τεχνολογία Gennex, που εξασφαλίζει αναλλοίωτες στο χρόνο αποχρώσεις, αξεπέραστη εφαρµογή και µηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον και την υγεία του καταναλωτή